Beobank Visa Gold

Kredietopening

De Visa Gold kaart van Beobank biedt een ruime kredietopening van minimaal €5.000. Daarmee biedt deze kaart u alle benodigde kredietruimte. Vervolgens kunt u het saldo op eigen tempo aanvullen.

Verzekeringspakket

Met deze gouden kredietkaart van Visa bent u volledig gedekt door middel van een uitgebreid verzekeringspakket. De kaart voorziet standaard in internationale reisbijstand. Ook bent u verzekerd in geval van reisongevallen, vertraging of bagageverlies. Zonder zorgen op reis: het is om deze reden dat de Beobank Visa Gold creditcard een prima keuze is voor de zakelijke (internationale) reiziger. Bovendien bent u bij betaling met de kaart verzekerd van een aankoopverzekering bij alle aankopen van €50of meer.

Praktisch

U kunt deze kredietkaart bekomen zonder dat u van bank hoeft te wisselen. Het hebben van een zichtrekening bij Beobank is namelijk geen noodzakelijke voorwaarde voor het verkrijgen van de Beobank Visa Gold kaart. Vanzelfsprekend wordt deze kaart wereldwijd geaccepteerd. U kunt uw creditcard gemakkelijk beheren via Beobank online.

Jaarlijkse kosten €61,97
Bijkomende Visakaart gratis
Maandelijkse uitgavenlimiet Minimum €5.000
JKP rente bij gespreid terugbetalen 12,49%
Kosten geld afhalen €4,96  (gratis bij voldoende saldo)
Wisselkostenpercentage 2,0%